2010. március 9., kedd

Ballmer-Peak

Eldin órán nincs kedvem figyelni, mert Csikor (az idősebbik) tartja. Ehelyett inkább próbálom kimérni a Ballmer-Peaket. Sajnos még csak az elején lévő lejtőnél vagyok. Sebaj!



Meg jöjjön zene is, mert ezt hallgatva bírtam ki a hajnalt. (Ugyebár éjszaka nem aludtam :S)

Nőnap kapcsán

Azaz ma van március nyolcadika. Egy hétfői nap. Nekem egy szokásos hétfői napként indult. Bementem az első órámra, de bár ne tettem volna. Utána a másodikra is benéztem, és rájöttem hogy ezek csak elpazarolt órák az életemből, minek is szívatom itt magam. Inkább alszok.

Zzz...

Megérte! Frissen és kipihenten (aha, peeersze :P) mentem vissza, és élveztem a nap hátralévő részét. Főleg az infót, mert végre tanultunk valami értelmeset. 3 félév óta először :). Ha még bírom, át is ültetem gyakorlatba az előadáson tanultakat. Az utána következő matekosabb jellegű órán is voltak jó dolgok. Amikor már a tanár sem tudta hogyan kell bebizonyítani a tételt, feladta házinak, mondván, hogy ez triviális. Hát ezt már megszokhatnám az ELTÉ-n.

Miért is kezdtem a nőnappal? Hiszen eddig a címen kívül nem is beszéltem róla. Mivel ez a nap csak az övék, róluk szól. Boldog Nőnapot Nekik, Nőknek.

P.S.: PHP rúúúlz! :D

P.S.2.: Nyamvadt Windóóóz! Pont akkor száll el, amikor el szeretném küldeni a post-ot. >:@