2010. március 11., csütörtök

Havazik... DE mint atom!

Bizony, szép kis márciusi idő. Nincs kedvem kimenni ilyen időben. Úgy tűnik másnak sem nagyon. Még a boltig sem, pedig nincs már semmi kajám. Ebből pizzázás lesz. :)

A suliban kellően dekoncentrált voltam ahhoz, hogy képtelen legyek jegyzetelni. De szerencsére volt nálam egy "foglald-el-magad-az-uncsi-órán" készlet (más néven a tolltartóm :D). Drótból hajtogattam platóni testeket (idő hiány miatt a kedvenceimre nem került sor, pedig az ikoza- és dodekaéder a legjobb). A következő óra az ugyanezen tárgy (eldin) gyakorlata volt. Hasonló sikerekkel készült a jegyzet. Vagyis sikerült lerajzolnom elég élethűen Kenny-t a South Parkból, éppen meghalás előtt.

Most inkább vegetatív állapotban vagyok, és még a kávém is elfogyott. De legalább van kedvem melózni. Ez is valami.

Zene gyanánt pedig ez jutott mostanában eszembe.

(de)Motivational

Az interneten való szörfözgetés nagyban képes csökkenteni a munkakedvet. Viszont ha nincs internet (ami a rendszergazdáknak köszönhetően ritkán fordul elő :) ) akkor neki se állok a dolgomnak, ugyanis szükséges munkaeszköz (google, wiki, szótárak, stb...).

Ráadásul nagyon sok időt vesz el az embertől, észrevétlenül. Nem véletlen ennek a posztnak az időpontja sem.

Nem segít az sem, hogy ilyenkor valami vicces hülyeséget nézegetek. Mint pl. ez is:


Vagy épp ez:


Nem véletlenül nevezik ezeket a képeket demotivational-nak. Vannak, amelyek tényleg nagyon demotiválóak, és vannak amik szimplán viccesek. És amikor találok egy vicceset, az arra késztet, hogy nézzek meg még párat, hátha találok még jót.

Tehát ugyanott vagyok ahol a part szakad... megint nem dolgozok/tanulok. Most is ezt a hülye blogot írom csak, pedig lenne mit csinálnom bőven.

Mennyire más amikor az ember motivált egy feladat elvégzésében. Pl.: Tor-Túra előfeladatok. Jut eszembe lassan lehet nevezni... Ki szeretne jönni Coliból? Jó lenne egy (vagy több :D) Colis csapatot indítani!

Na jöjjön még egy kis zene a végére. Egész nap ez ment a fejemben (najó, kivéve mikor aludtam :P). Nesztek!