2010. április 1., csütörtök

Bicó WIN!

Futás FAIL!

Gondoltam, ha már jelentkeztem a Szarvasűzőkre, akkor eddzek is. Nagy nehezen felkeltem 4-kor (neeeem hajnalban, akkor MÉG fennvoltam :P) és elindultam futni a Gellért-hegyre. Nagy önbizalmamban először bakancsban akartam menni, de végül mégis cipőt húztam. Még mindig nagy önbizalommal azt is terveztem, hogy elkérem az egyik collegistától a nehezéket mondván, hogy kemény vagyok, menni fog. De erről is letettem. Akkor még nem is tudtam, milyen bölcs döntés volt.

Indulás... jah mégsem, 3 méter után megéreztem, miért is olyan fontos a bemelegítés. Na jó, akkor bemelegítés... így már jobb.

Tempó kocogásra állítva, GO! Tök jó dolog kocogni... befordul a lépcső felé...

...nevetségesen rövid táv után feladtam, és felsétáltam a Citadellához. :P Kicsit bámészkodtam, élveztem a kilátást, majd elindultam lefelé... sétálva.

Arra gondoltam feladom, nem fog menni. De ilyen könnyen nem fogom feladni!

Round 2

Elkértem a Biciklitároló kulcsát, kicsit összekaptam a bicót, olajozás, pumpálás... Próbakör. Megy faxán, akkor mehetünk felfelé!

Egy apró bökkenő volt csak, annyira én sem vagyok hardcore-arc, hogy lépcsőn felfelé bicózzak fel a hegyre. Újratervezés! Másik útvonalon feltekertem, nem volt olyan vészes. Pár kör fenn (majdnem elütött egy emeletes busz :D) és vissza Colihoz. Lefelé persze zúztam ahogy a csövön kifért.

Szóval, erőnlét-felmérésnek jó volt, de még sokat kell gyúrni rá.

Akkor viszont miért egy futóversenyre jelentkeztem???

P.S.: Persze tudom a magyarázatot, de az nem ehhez a poszthoz tartozik... talán egyszer...

EDIT: Nekimentem mégegyszer. A Coli lépcsőjétől a Szabadságszoborig (kb. 1,8 km google maps szerint) 10'38"59 -es időt futottam. Második próbának nem rossz.